Farah's Story

SHAWL is covering my HEAD instead of my BRAIN ♥

He might have million of flaws, sometimes he may act stupid, behave like sengal-sengal. No one in this world can beat him ♥

Daisypath Anniversary tickers

Entries AboutI Love You With All Of My Heart.

Assalammualaikum Rinduu. Sedar tak sedar dah hampir 3 minggu 7 hari awak tinggalkan saya sendiri dekat sini. Takpeww, saya masih kuat untuk tunggu kepulangan awak, sayang. Awak jaga diri taw taw. Jangan nakal-nakal dekat sana. Perempuan miang mesti ada kat sana. Saya percaya awak k. Bukan semalam kita baru kenal, so dont worry. Hmm, since dia jarang ada dengan aku. Everything had changed. Dulu dengan sekarang lain sangat. Walaupun masa kami berinteraksi sangat singkat, tapi dia tetap dengan ayat dia. Its sungguh cool bebeh. Even dari text pun, aku nampak cara dia yang tersendiri. Magad, boleh cair taww kalau dengar. Lets I show youuu texting yang dia hantar. Bukan nak show off, tapi sekadar ingin share kebahagiaan. Nanti bolehlah korang doakan kami sampai kahwin *mengenyam*

Katik: Morning dayang . Sayang, jangan la cakap bebukan. I call sekejap semalam sebab sini susah nak dapat duit syiling. So, I ada pun mintak sikit-sikit kat orang. I simpan. Sebab youu cakap, you akan rindu I sangat-sangat kalau hari Khamis. That's why I call hari Khamis.Sorry eh sayang, kalau I buat you. I really loveyou. And I tak pernah lupa you :) Setiap doa I, ada nama you. Janganlah you fikir lain eh dayang. And dah bangun text ;)

Actually nie time dia pujuk aku. Pujukan dia nie tak mendayu-dayu sangat, tapi bolehlah buat aku cair. Siapa tak cairkan BF dia hantar macam nie. Tue baru text, tak dengar lagi kalau dedepan. Memang jatuh pengsan. K, back to topic. Aku merajuk dengan dia, selalunya every week dia akan call aku pakai public. Then, last week dia call. Tapi dia main letak jeww, selalunya dia akan cakap 'jangan lupa makan', 'iMissChuu' and 'iLovechuuu' tapi takda. Mana aku tak tacingkan? Haish, rupanya syiling habis.


Saya sangat merindui awak, MAR. Tersangat-sangat. Bila malam, saya cuba untuk terus tidur, tanpa mengingati semua. Tapi, i can't. Saya tak kuat nak lupakan awak walaupun satu hari. Hari-hari saya bersama  awak Dalam hati saya ada awak seorang jew. Takde orang lain! Saya harap awak pun boleh balas apa yang saya dah korban dekat awak. Saya percaya awak setia kat sana! Saya tahu awak sayangkan saya. Hari-hari awak ingatkan saya yang awak sayangkan saya. Terima kasih sayang sebab hadir dalam hidup saya. Ini semua Allah yang tentukan pertemukan kita. Walaupun awak bukan yang halal untuk saya, tapi satu hari nanti kalau umur saya panjang, saya akan buat kita jadi HALAL disisi Allah yea sayang *lap air mata*

Katik: Oh itu sudah pasti sayang. Kan I dah cakap. I akan buat kita berakhir di atas pelamin ;) • Saya rindukan awak, bila masanya awak paksa saya makan
 • Saya rindukan awak, bila masanya saya benak nak kejut awak bila nak pergi dating.
 • Saya rindukan awak, bila saya munchungkan mulut sebab awak datang lambat bila kita dating.
 • Saya rindukan awak, bila tibanya kita bergaduh. Lepas tue awak ajak saya kahwin.
 • Saya rindukan awak, bila awak cakap 'Aku kahakkan kepala kau kang sayang'.
 • Saya rindukan awak, bila masanya kita gelak macam orang gila.
 • Saya rindukan saat kita dating bawak anak. Sampai orang tegur kita happy family.
 • Saya rindukan bila awak jalan laju-laju sebab saya puji saya lagi comel dari awak. Tapi awak akan tunggu saya kat depan.
 • Saya rindukan saat awak orang pertama saya tidur dekat bahu masa tengok cerita Avengers.
 • Saya sangat rindukan awak bila masa kita melintas, awak pegang tangan saya erat-erat. Bila abang saya toleh, awak cepat-cepat lepaskan.
 • Saya rindukan awak sebab awak suka tarik hidung saya.
 • Saya sangat rindukan awak, setiap kali kita nak balik, awak akan usap kepala saya lama-lama.
 • Saya rindu sangat-sangat bila kita menangis sama-sama dalam phone.
 • Saya rindukan awak bila tibanya malam hari, sebab awak akan paksa saya suruh tidur.
 • Saya rindukan awak, saat pertama kali awak bisik dekat telinga saya cakap 'Saya Cintakan Awak'. Tarikh 25 February 2012. 
 • Saya rindu nak tengok cara awak makan depan saya. Awak macam tak pernah makan seminggu.
 • Saya rindu bila awak jadikan saya model dalam camera awak.
 • Saya sayang sangat dekat awak sebab awak orang pertama yang pernah jumpa abang saya.
           *Saya rindu semuanyaaa dengan awak. Saya lenguhlah nak taip sayang*

Nanti saya lamar awak k. Orang cakap, wanita yang lamar lelaki nie adalah yang terpuji. HAHA, k sangat mengeyam aku nie. *hempas muka kat pintu*. 30haribulan nie awak balik, tak sabar nak spent time dengan awak. Hmm, nanti kita jumpa yea sayang. Selamat Malam, tidur yang lena ya. Saya tetap tidur dengan PAPA Prince. Tahu tak apa tue? Tue cap dia, lambang dia P. So, aku bagikan nama Papa Prince. Sejak awak takde, hari-hari dia teman saya. Cuma dia tak boleh bercakap. Takpewlah, janji ada bau. K saya tidur dulu. iLovechuuuu!

Photobucket